wia verzekering Afbeeldingsresultaat voor aegon

Aanvulling op de WIA:  Aegon Gezond Werkplan

‚ÄčIs uw werknemer meer dan 2 jaar ziek? Dan geldt de wet Werk & Inkomen naar Arbeidsvermogen (WIA). Met Collectieve WIA verzekeringen van Aegon regelt u een aanvulling op zijn WIA-uitkering

Dé oplossing voor een gezond bedrijf
Als uw werknemer door ziekte minder of niet kan werken, dan heeft dat veel gevolgen voor uw bedrijf. Bovendien komt er veel op u af. U bent niet alleen verantwoordelijk voor de re-integratie van uw werknemer, maar draagt ook kosten van het verzuim. En de werknemer heeft minder inkomen. U wilt beide gevolgen opvangen? Dat kan met de collectieve inkomensverzekeringen van het Aegon Gezond Werkplan. Hiermee verzekert u zich voor de kosten voor verzuim en arbeidsongeschiktheid én krijgt advies en hulp zodat uw werknemer weer snel en duurzaam kan re-integreren.

Alle voordelen van de WIA-verzekering Aegon Gezond Werkplan:

  • De premie is over het algemeen lager dan bij arbeidsongeschiktheidsverzekeringen die medewerkers zelf regelen
  • Zelf de premieverdeling bepalen
  • Geen premie betalen voor arbeidsongeschikte medewerkers
  • 1 vaste contactpersoon
  • Professionele en effectieve re-integratieservice voor werkgever en medewerkers

    Direct zien hoe de WIA verzekeringen het inkomen bij arbeidsongeschiktheid aanvult? Bereken het eenvoudig met de WIA-calculator.

Wie zijn verzekerd bij Aegon Gezond Werkplan?
Alle medewerkers vanaf 16 jaar zijn verzekerd, zonder keuring vooraf. Maar ze mogen niet ziek zijn op de ingangsdatum van de verzekering. Is een medewerker al ziek vóór deze verzekering wordt afgesloten? Dan is de medewerker verzekerd zodra deze 4 weken beter is. Medewerkers die gedeeltelijk arbeidsongeschikt zijn, worden verzekerd voor het deel dat ze werken.

Collectieve mantel voor leden
Voor leden geldt een extra mantelkorting van 10%.  Als u meer informatie wenst of een offerte op maat wilt ontvangen dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via de link onderaan deze pagina.