wga eigenrisicodrager

WGA Eigenrisicodrager 

Wat is het voordeel van het eigenrisicodrager zijn?
Indien u privaat verzekerd bent via HBR houdt u als eigenrisicodrager de regie van de verzuimbegeleiding en re-integratie geheel in eigen hand. De ervaring leert dat het UWV weinig tot niets aan re-integratie van zieke werknemers doet. Gebleken is dat werkgevers die eigenrisicodrager zijn, mede dankzij de ondersteuning die verzekeraars bieden, vaak betere resultaten bij re-integratie behalen. Hierbij wordt de kans van instroom van werknemers in de WIA verkleind.

HBR kan helpen met beslissen!
Het tarief (over de totale SV loonsom) dat HBR u kan aanbieden is onder andere afhankelijk van de sector waar uw bedrijf onder valt. Deze kunt u terugvinden op uw meest recente loonbeschikking werkhervattingskas (WHK) van de Belastingdienst.  

Eigen risicodrager worden of blijven?
Wilt u gebruik maken van ons aanbod? Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met HBR opnemen via telefoonnummer 023-5260768. Houd uw meest recente premiebeschikking Werkhervattingskas 2018 (WHK), en eventueel uw huidige polis, bij de hand.

Belangrijke voorwaarde om van deze mantel gebruik te maken is dat u voor zowel het eigenrisicodragerschap als de ZW (Ziektewet-flex) zich verzekerd via HBR. Uiteraard kunnen wij u hierin begeleiden.