Federatie van technologiebranches FHI
Het collectief van technologiebedrijven

 

Federatie van technologiebranches FHI is het collectief van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, industriële automatisering, laboratorium technologie en medische technologie.

De federatie functioneert als netwerk en richt zich volgens haar missie op de activiteitenvelden collectieve marketing, individuele dienstverlening en belangenbehartiging voor de ruim zevenhonderd aangesloten bedrijven.


Corona Dossier (COVID-19)
Dit dossier bevat de actuele stand van zaken rond het coronavirus voor zover bij ons bekend.

 

U vindt hier adviezen voor uw praktijk. Deze zijn aanvullend op de informatie van instanties zoals RIVM/Landelijke Coördinatie Infectieziektebestrijding, GGD en de overheid. Het FHI en HBR Branche stemt alle informatie af met het RIVM. De adviezen en maatregelen zijn erop gericht om de reguliere gezondheidszorg en zorg voor zieke mensen zo goed mogelijk doorgang te laten vinden.

HBR Branche - Corona Dossier   FHI-dossier Corona virus


Leden voordeel
Scherp geprijsd en perfect verzekerd

HBR Branche Verzekeringen heeft in nauwe samenwerking met FHI een unieke verzekeringsmantel ontwikkeld. Dit heeft geresulteerd in een oplossing die naadloos aansluit op de voorwaarden en verzekeringsbehoeften van haar leden.


Ontdek het zelf

 

Bent u nieuwsgierig naar wat HBR Branche Verzekeringen voor uw organisatie kan betekenen?

 

"Wij hebben onze gehele verzekeringsportefeuille ondergebracht bij HBR Branche Verzekeringen. Buiten een financieel voordeel is onze ervaring dat HBR de situatie professioneel, persoonlijk en klantgericht aanpakt."

"Markel International Nederland heeft inmiddels diverse technologiemantels voor aansprakelijkheidsverzekeringen met HBR Branche gemaakt. HBR Branche heeft een jarenlange staat van dienst opgebouwd als het gaat om kennis & kunde rond de technologiebranches."Wij zijn constant bezig met het optimaliseren van onze producten per branche-organisatie. Download hier het meest recente mantelboek specifiek voor uw branche organisatie.

Mantelboek


Heeft u andere vragen of wilt u graag een professional spreken over uw specifieke situatie. Klik hieronder op de knop "contact" om contact met ons op te nemen.
Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk benaderen.