Fenelab

 

Fenelab is dé branchevereniging voor geaccrediteerde laboratoria en kalibratie- en inspectie-instellingen in Nederland. Fenelab verenigt private en publieke bedrijven en instellingen die actief zijn op het vakgebied van meten, testen, inspecteren en onderzoeken.

Fenelab maakt zich sterk voor de gemeenschappelijke belangen van de leden op het gebied van o.a. accreditatie, kalibratie, normering, onderwijs & arbeid, arbo en public relations.

Een woord van uw voorzitter Rene Dijkstra

Leden voordeel
Scherp geprijsd en perfect verzekerd

HBR Branche Verzekeringen heeft in nauwe samenwerking met Fenelab een unieke verzekeringsmantel ontwikkeld. Dit heeft geresulteerd in een oplossing die naadloos aansluit op de voorwaarden en verzekeringsbehoeften van haar leden.


Ontdek het zelf

 

Bent u nieuwsgierig naar wat HBR Branche Verzekeringen voor uw organisatie kan betekenen?

 

"Wij hebben onze gehele verzekeringsportefeuille ondergebracht bij HBR Branche Verzekeringen. Buiten een financieel voordeel is onze ervaring dat HBR de situatie professioneel, persoonlijk en klantgericht aanpakt."

"Markel International Nederland heeft inmiddels diverse technologiemantels voor aansprakelijkheidsverzekeringen met HBR Branche gemaakt. HBR Branche heeft een jarenlange staat van dienst opgebouwd als het gaat om kennis & kunde rond de technologiebranches."Wij zijn constant bezig met het optimaliseren van onze producten per branche-organisatie. Download hier het meest recente mantelboek specifiek voor uw branche organisatie.

Mantelboek


Heeft u andere vragen of wilt u graag een professional spreken over uw specifieke situatie. Klik hieronder op de knop "contact" om contact met ons op te nemen.
Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk benaderen.